Kontingentbetaling 1. halvår 2014

indsendt 8. jun. 2014 11.07 af Jesper Christensen
Kære Rak Thai-medlemmer

Vi mangler stadig at få rigtig mange kontingentbetalinger ind for 1. halvår 2014. Hvis du/I mangler at betale, vil vi være rigtig glade for, at betaling sker hurtigst muligt. 

Du/I kan betale kontant på søndag den 15. juni - eller, hvis dette ikke er muligt, alternativt den sidste gang inden sommerferien, søndag den 22. juni. 

Du kan også vælge i stedet at betale i netbank. Hvis du gerne vil betale i netbank, så sig det til mig på Sankt Annæ på søndag den 15. juni eller skriv en mail til mig (jesperchristensen68@gmail.com) med navnene på dem, du gerne vil betale for. Så sørger jeg for, at du får oplyst foreningens reg.- og kontonummer samt medlemsnummer, der skal bruges, når der betales i netbank.

Husk at halvårskontingentet er kr. 300 for første medlem i husstanden og kr. 100 for hvert efterfølgende medlem. I den forbindelse vil vi gøre opmærksom på, at der for alle medlemmer - både børn og voksne/forældre - er halvårlig kontingentbetaling. 

PS: Vi er fuldt ud opmærksomme på, at der er en del, der har forsøgt at betale tidligere på året, men har fået besked på at vente, da vores medlemskartotek ikke var fuldt omlagt til ny struktur. Vi beklager, at det var en længere proces.

Med venlig hilsen
 
Jesper Christensen
Comments